נהנים מהטבע עם פנקייק מולר פרופ תות

עפר גדנקן No Comments on נהנים מהטבע עם פנקייק מולר פרופ תות

שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

רכיבים:

כוס קמח לבן מנופה
2 כפות סוכר
כפית אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
גביע מולר פרוט תות 0.9%
ביצה
25גרם חמאה מומסת
לטיגון :
שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

  • מערבבים עם מטרפה היטב בקערה את מרכיבי הפנקייק היבשים ולאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים למעט השמן עד לקבלת בלילה חלקה.
  • מחממים במחבת טפלון מעט שמן לחום בינוני ויוצקים מן הבלילה למחבת החמה
  • ממתינים עד להיווצרות בועות בצידו העליון של הפנקייק, לאחר מכן הופכים לצידו השני למשך עוד כחצי דקה ומוציאים.

בתאבון



0 תגובות